Prisberegningerne er kun vejledende.

Metalkurserne svinger fra dag til dag akkurat ligesom valutakurser. Det kan det være svært at følge med i de dagsaktuelle priser, og derfor må prisberegningerne nedenfor ikke opfattes som faste tilbud. I stedet kan de være med til at give dig et indtryk af, hvad du omtrent kan tjene på dit jern- og metalskrot samt klipjern uden affald. For at få den mest nøjagtige pris, så er det bedst at kontakte os via telefon.

Vi kan snildt afhente dit skrot med vores lastbiler, som har kapacitet til mange tons om nødvendigt. Fra vores plads i Svebølle afhenter vi metal- og jernskrot på hele Sjælland.

 

Jo større mængde desto større udbytte

Vi er glade for hver et kg metal- eller jernskrot, som vi modtager eller afhenter. Det betyder, at vi får genbrugt flere af jordens ressourcer, som kan komme til gavn på anden vis. Jo større en mængde skrot du afleverer til os, desto højere pris per ton kan du indkassere. Af denne grund kan det være fordelagtigt at få samlet mest skrot ind, hvilket både er til gavn for dig, og for os, som skal afhente færre gange.

 

Priser for transport

  • Afhentning med stor lastbil er timepris 800 kr. plus moms.
  • Afhentning med lille lastbil er timepris 300 kr. plus moms.
  • Vi er altid klar til at hjælpe Dig med et prisoverslag på din afhentning, hold dig endelig ikke tilbage med et kald.

 

Et professionelt firma med fair priser

Vil du få en snak med os om de dagsaktuelle priser på skrot og metal, så ring til os på 59 29 36 16. Vores dygtige og rare medarbejdere er klar til at svare på dine spørgsmål.

 

Brug for hjælp?

Ring på 59 29 36 16 Eller gå til kontaktsiden