Ingen priser på siden grundet Corona virus!
For at få de nyeste opdaterede priser bedes du ringe på telefon

Prisberegningerne er kun vejledende.

Metalkurserne svinger fra dag til dag akkurat ligesom valutakurser. Det kan det være svært at følge med i de dagsaktuelle priser, og derfor må prisberegningerne nedenfor ikke opfattes som faste tilbud. I stedet kan de være med til at give dig et indtryk af, hvad du omtrent kan tjene på dit jern- og metalskrot samt klipjern uden affald. For at få den mest nøjagtige pris, så er det bedst at kontakte os via telefon.

Vi kan snildt afhente dit skrot med vores lastbiler, som har kapacitet til mange tons om nødvendigt. Fra vores plads i Svebølle afhenter vi metal- og jernskrot på hele Sjælland.

 

Jo større mængde desto større udbytte

Vi er glade for hver et kg metal- eller jernskrot, som vi modtager eller afhenter. Det betyder, at vi får genbrugt flere af jordens ressourcer, som kan komme til gavn på anden vis. Jo større en mængde skrot du afleverer til os, desto højere pris per ton kan du indkassere. Af denne grund kan det være fordelagtigt at få samlet mest skrot ind, hvilket både er til gavn for dig, og for os, som skal afhente færre gange.

 

Priser for transport

  • Hvis du har imellem 1000-5000 kg, så bliver der ved indvejningen trukket de første 500 kg. Til kørsel og afhentning.
  • Har du over 5000 kg, så er transporten GRATIS!
  • Ved afhentning af metaller svinger prisen fra 650,00 kr. + moms til 1100,00 kr. + moms
  • Hvis du har mellem 0-500 kg jernskrot (mindre ting såsom tank, oliefyr og radiatorer), som skal afhentes, så koster det 500,00 kr. + moms, hvis det er max 30 km væk fra vores plads (Jorløsevej 33, 4470 Svebølle). Bor du længere væk, så ring eller skriv for en individuel pris.
  • Hvis du har mellem 500-1000 kg jernskrot, så koster det 1100,00 kr. + moms for at få det hentet på Sjælland.

 

Et professionelt firma med fair priser

Vil du få en snak med os om de dagsaktuelle priser på skrot og metal, så ring til os på 59 29 36 16. Vores dygtige og rare medarbejdere er klar til at svare på dine spørgsmål.

 

Brug for hjælp?

Ring på 59 29 36 16 Eller gå til kontaktsiden