Profil

Hos Vestsjællands Jernhandel er vi en moderne produkthandel, som har fokus på miljø, genbrug og genvinding af mange slags materialer.

Virksomheden drives effektivt og rationelt, hvilket sikrer, at vi kan leve op til vores målsætning om at levere færdigbehandlet råvarer til smelteværker og støberier i Europa såvel som i resten af verdenen.

 

Erfaring og fleksibilitet

Vi vil være en eftertragtet samarbejdspartner. Derfor sørger vi konstant for at udvikle vores virksomhed og behandlingsmetoder, så vi kan blive endnu bedre indenfor vores kompetenceområde. Vi har mange års erfaring med at finde de rigtige løsninger til private virksomheder indenfor industri, service, landbrug og anden produktion, samt til offentlige institutioner.

I forbindelse med akutte opgaver garanterer vi altid for fleksibilitet. Alle vores medarbejdere har gode fagkompetencer og gør en ihærdig indsats for, at vi kan tilbyde optimale løsninger til dig. Som et hovedelement for at drive en ansvarlig virksomhed, varetager vi naturligvis også lovpligtige indberetninger for vores kunder.

Vi påtager os projektering og rådgivning af alle tænkelige logistikløsninger i forbindelse med håndtering af dine sekundære råvarer. Vi lægger vægt på, at opgaverne løses til den aftalte tid, og at kvaliteten lever op til vores kunders krav. Specialhåndteringer åbner op for muligheden for at skræddersy et individuelt serviceprogram, som opfylder netop dine ønsker og behov.

Vores høje servicegrad er forankret i vores gode og lange samarbejde med vores kunder. Vi kan med stor glæde berette, at adskillige kunder trofast er blevet hos gennem flere årtier. Mange har endda været kunder lige siden virksomhedens etablering.

 

Miljøgodkendelse

Vestsjællands Jernhandel A/S var den første virksomhed af sin art i Danmark, som fik miljøgodkendelse til oparbejdning og modtagelse af jern- og metalfraktioner. I nogles øjne betragtes metaller som affald, men vi anskuer det som råstoffer . Vi ser det som en af vores fornemste opgaver at passe på jordens sparsomme ressourcer ved at genanvende dem.

 

Historie

Vestsjællands Jernhandels grundlag blev skabt på Lygten i København i 1948 i en tid, hvor der var mangel på alle råvarer som følge af 2. verdenskrig. Jernhandlen startede som en traditionel produkthandel med fokus på genvinding. Virksomheden rykkede ud til det vi i dag kender som ring 4 ved Ballerup. Vejbyggeriet krævede plads, hvilket førte til, at virksomheden måtte flytte. Familien valgte den nuværende adresse i Svebølle i 1969.

 

1969: 2. generation

Samtidig med at virksomheden flyttede til Svebølle, overtog datteren Nanna Clausen sammen med Flemming Clausen ledelsen af virksomheden, og de stod igennem 38 år i spidsen for firmaet.

 

2007: 3. generation

I februar 2007 overtog John Holm og Lars Madsen ledelsen af virksomheden, hvis erklærede mål er en virksomhed baseret på fremtidens genvindingsløsninger. Vores fokus er på forbedrede løsninger til udvinding af alt tænkeligt genbrugeligt materiale, samt at vore kunder altid får en høj kvalitetsoplevelse hos os med engagerede og kompetente medarbejdere, som yder en ypperlig fleksibel service hver gang du handler med os.

Brug for hjælp?

Ring på 59 29 36 16 Eller gå til kontaktsiden