Vestsjællands Jernhandel kan tilbyde dig alle former for entreprenørkørsel. Uanset opgavens omfang går vi til den med en arbejdsglæde og professionalisme, som skinner igennem alle aspekter af vores samarbejde med kunden. Mange virksomheder indenfor især byggeindustrien, har brug for at få transporteret større eller mindre mængder materialer fra et sted til et andet. Vi har maskinerne og erfaringen til at hjælpe dig på bedste vis med materialetransporten.

 

Vi transporterer bl.a.:

  • Grus
  • Sten
  • Beton
  • Sand
  • Jord

 

Dette er blot et udpluk af de materialer, som vi kan flytte for dig. Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller er i tvivl, om vi transporterer dit materiale.

 

Vi giver uforpligtende tilbud

Hos Vestsjællands Jernhandel kan du altid få et uforpligtende tilbud på din flytteopgave i forbindelse med entreprenørkørsel. Vi bestræber os på at have konkurrencedygtige priser, som er attraktive for vores kunder. Det er alfa og omega for os, at vores kunder er tilfredse med os. Derfor gennemsyrer denne trang vores arbejde i alle henseender.

 

En tillidsfuld samarbejdspartner

Med valget af os som partner får du et samarbejde præget af tillid og troværdighed. Vi står inde for og overholder vores aftaler med kunderne. Vi kan tilbyde dig stabile, venlige og mødetrofaste chauffører, som ydermere er yderst effektive til deres arbejde. Vi sørger for at udføre alle flytteopgaver sikkert og med et klart overblik.

 

Hør nærmere

Du er velkommen til at give os et kald på 59 29 36 16 eller skrive til vsj@vsj.dk. Vi besvarer alle henvendelser høfligt og med et bagkatalog af viden om professionel entreprenørkørsel.

Brug for hjælp?

Ring på 59 29 36 16 Eller gå til kontaktsiden