Velkommen på pladsen

Hos Vestsjællands Jernhandel er vi en moderne produkthandel, der også indgår handler med private, som ikke er momsregistrerede. Som privat kan man trygt komme og levere Jern og metaller i åbningstiden uden nærmere aftale. Der vil altid være venlig og kompetente ansatte tilstede, som kan hjælpe med at give dig den rette vurdering og pris for dine produkter.

Fordelen ved at komme til os med dit jern og metal fremfor på genbrugspladsen er, at du rent faktisk får et udbytte for dine produkter.

God sortering = højere afregning

Jo bedre jern og metallerne er sorteret desto højere pris kan du opnå. Du kan fx sortere kobber og messing for sig, så du opnår en højere pris for disse metaller, da de typisk er mere værd end jern. Når dette forarbejde er gjort, så bliver besøget hos os også mere effektivt og tidsbesparende for dig. Det er i vores interesse, at du får den højeste og ikke mindst korrekte pris for dine produkter.

Afregning

Vi afregner jern og metaller ud fra den aktuelle dagspris. Hermed sikrer vi, at vores priser er troværdige og konkurrencedygtige. Du kan tjekke vores prisberegner, hvis du vil have et praj om, hvad dit rene klipjern kan indbringe dig.

Åbningstider

Mandag - torsdag 6.30-15.30

Fredag 6.30-12.00

Lørdag og søndag lukket.

 

Spørgsmål?

Hvis du har yderligere spørgsmål, så tøv ikke med at ringe til os på 59 29 36 16. Vi vil hellere end gerne hjælpe dig. Du finder vores kontor og plads på Jorløsevej 33, 4470 Svebølle. 

 

Brug for hjælp?

Ring på 59 29 36 16 Eller gå til kontaktsiden