Vi tilbyder klippeopgaver i forbindelse med nedbrydning og neddeling af store mængder stål, som skal klippes til færdigvarer. Med vores mobilsaks kan vi forberede materialerne til transport, så de bliver lettere og mere hensigtsmæssige at flytte. En mobilsaks er et stort værktøj, som vi har stor ekspertise med at bruge. Med mobilsaksen solidt placeret på vores blokvogn kan vi komme rundt i landet og løse de fleste klippeopgaver.

 

Fra skrot til genvinding

Der er mange fordele ved at lade os stå for bortskaffelsen af dit metalaffald. For det første er det en nem og bekvemmelig måde for dig at komme af med overskydende materialer fra f.eks. industriproduktion eller byggeprojekter. For det andet er korrekt bortskaffelse og eventuel genvinding en gevinst for miljøet, da man på en ordentlig måde afskaffer affaldet på.

 

Vi lytter til hver enkelt kunde

Hos Vestsjællands Jernhandel sætter vi det gode samarbejde med kunden i fokus. Dette betyder, at vi sørger for at være den lyttende part, som kan komme med gode indspark og råd til, hvordan du mest økonomisk og effektivt kan skille dig af med dit skrot. Med vores mobile saks kan vi neddele selv større genstande, f.eks. Stålhaller, i mindre og mere håndterbare dele.

 

Ring til os i dag

Du er altid velkommen til at ringe og indhente et uforpligtende tilbud på vores mobilsaks-service. Vi sidder klar på nummeret 59 29 36 16, hvis du ønsker dette eller blot har spørgsmål. Vores plads ligger på Vestsjælland, men vi kører ud med vores mobilsaks på hele Sjælland og Fyn.

Brug for hjælp?

Ring på 59 29 36 16 Eller gå til kontaktsiden