Vestsjællands Jernhandel råder over 300 enheder (containere og andre opsamlingsløsninger) til opsamling af metal, skrot og restprodukter i forbindelse med eksempelvis industriproduktion.

Det betyder, at vi kan tilbyde vores kunder fleksible ordninger vedr. genvinding af metal og skrot. Vi kan helt sikkert også finde en løsning som passer til din virksomheds behov.

 

Et firma med historie og erfaring

Vi har siden 1948 haft et målrettet fokus på genvinding og god servicering af især industri- og byggekunder. Derfor er vores containerservice en naturlig og væsentlig del af vores virksomhedsdrift, som vi kan tilbyde vores kunder. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du vil have et uforpligtende tilbud på en enkeltstående containerservice eller en længerevarende ordning.

 

Kasser og containere til alle mængder

Hos Vestsjællands Jernhandel handler vi med alle virksomheder uanset størrelse. Vi kan hjælpe dig, hvis dit affald fylder flere containere, eller hvis du blot skal have afskaffet mindre mængder. Med vores små, handy kubikkasser bliver det nemt at sortere eksempelvis batterier, plast og aluminium hver for sig. Når vi har opstillet en container hos dig, kommer vi naturligvis og afhenter mængderne efter aftale eller fastlagt turnusordning.

 

En troværdig partner

Vi ønsker at være din foretrukne samarbejdspartner, når du har brug for en god produkthandler. Derfor lægger vi vægt på den gode dialog med hver enkelt kunde samt en konsekvent overholdelse af aftaler. Vi sørger for en gnidningsfri kommunikation og et samarbejde, som du får lyst til at gentage.

 

Sådan kontakter du os

Vi kan kontaktes på nummeret 59 29 36 16. Vores plads er beliggende i Svebølle på Vestsjælland. 

Brug for hjælp?

Ring på 59 29 36 16 Eller gå til kontaktsiden