Industrivirksomheder, maskinfabrikker, bygningskonstruktører og mange andre firmaer indenfor energi og jern- og metal er ordreproducerende virksomheder. Der forekommer derfor ofte en større eller mindre mængde metalaffald i forbindelse med produktionen, og dette kan næsten altid genvindes. Ved at levere jern- og metalaffaldet til genvinding kan virksomhederne ikke kun opnå udbytte, men vi sørger også for at tage hensyn til miljøet. Vi hos Vestsjællands Jernhandel har mange års erfaring og ekspertise med sortering, forarbejdning og genanvendelse af jern og metaller samt øvrige sekundære jomfruelige råvarer.

   

Jo tidligere desto bedre

Hos Vestsjællands Jernhandel hjælper vi industri o.a. virksomheder med at håndtere jern, metal og skrot på en fleksibel og miljøvenlig måde. Vi kan løbende afhente dit jern- og metalskrot under produktionen, så mest mulig kan genvindes, og du kan få størst muligt udbytte. Jo tidligere i processen at affaldet genvindes desto bedre. Vi råder over med end 300 enheder til opsamling af metalaffald og skrot. 

 

Fleksibel håndtering af metalaffald

Vi påtager os f.eks. gerne projektering og rådgivning af alle tænkelige logistikløsninger i forbindelse med håndtering af metalaffald/sekundære råvarer. Vi lægger vægt på, at opgaverne løses til den aftalte tid og kvaliteten lever op til vores kunders krav. Specialhåndteringer åbner mulighed for at skræddersy et individuelt serviceprogram, som opfylder netop dine ønsker og behov. Vi sørger for at lytte til dig og ud fra dine input give dig den bedste rådgivning.

 

Få råd og vejledning

Vi kan kontaktes på telefon 59 29 36 16, hvis du vil høre mere om vores service. Vi er klar til at give dig råd og vejledning vedrørende håndtering af metalaffald, affaldsfraktioner, miljø m.m. Vores genvindingsplads finder du på Jorløsevej 33 i Svebølle.

Brug for hjælp?

Ring på 59 29 36 16 Eller gå til kontaktsiden