Hvis du har en gammel og udtjent landbrugsmaskine, så bliver den altid korrekt håndteret i vores produkthandel. Hos Vestsjællands Jernhandel kan vi hjælpe dig i alle trin af processen fra den indledende rådgivning til genvinding. Mange års virke i vores branche gør, at vi har opnået erfaring med at rådgive hver enkelt kunde.  

 

Fordelene ved genvinding

Størstedelen af landbrugsmaskiner består af jern og metal. Hos Vestsjællands Jernhandel ser vi muligheder i udtjente landbrugsmaskiner, og vi ønsker at du drager fordel af dette synspunkt. Ved at genvinde din gamle maskine gør du desuden miljøet en tjeneste, da vi står inde for en sikker og miljørigtig håndtering af alle typer af landbrugsmaskiner.

 

Hvad skal jeg være opmærksom på?

Hvis du selv afleverer din udtjente landbrugsmaskine eller andet metalskrot, så skal du være opmærksom på

 

 

For at skrot bliver kategoriseret korrekt, så er det vigtigt at følge Miljø- og Fødevareministeriets anbefalinger. Der er også visse miljøregler, som du skal tage højde for. Er der spørgsmål i forbindelse med affaldsfraktioner og miljøreglerne, så er du altid velkommen til at kontakte os for rådgivning.

 

Fleksibel containerservice

Vi er naturligvis behjælpelige med håndtering af metal og landbrugsmaskiner. Derfor tilbyder vi containerservice, hvor vi råder over 300 beholdere, som kan anvendes til at sortere affaldet. Vores gode service består af, at vi både opstiller containere og naturligvis afhenter dem, når du har fået fyldt dem.

 

Ring til os i dag

Vi kan kontaktes på 59 29 36 16, hvis du ønsker mere information om, hvordan vi afregner din pris for din landbrugsmaskine eller generelt metalaffald. Vores plads ligger i Svebølle på Vestsjælland, og vi glæder os til at se/høre fra dig!

Brug for hjælp?

Ring på 59 29 36 16 Eller gå til kontaktsiden