Driver du en håndværksvirksomhed som f.eks. smed eller VVS, så står du sikkert ofte i den situation, at du har en mængde metalskrot, som skal håndteres. Vi kan hjælpe dig med at lette arbejdsprocessen ved at genvinde dit jern- og metalskrot i vores produkthandel. På vores plads i Svebølle er der altid personale til stede indenfor åbningstiden. De er klar til at hjælpe med at få genvundet dit skrot, så det bliver oparbejdet på en ansvarlig og miljørigtig måde.

 

Sådan sorterer du dit metalaffald

Vi er naturligvis altid rede til at besvare dine spørgsmål via telefon, hvis du er i tvivl om, hvordan du skal sortere dit metalaffald. Grundlæggende er der nogle retningslinjer, som du kan følge. Først og fremmest må drejespåner aldrig blandes med andet metalskrot, men det skal i en selvstændig beholder. Dette gælder ligeledes for magnetiske og ikke-magnetiske produkter, som skal holdes adskilt. Formålet med den indledende sortering er, at genvindingen foregår så effektivt som muligt, samt at du får størst muligt udbytte af dit skrot.

 

Containerservice

Til at indsamle metalaffald kan vi tilbyde dig en containerservice. Med over 300 enheder i forskellige størrelser kan vi opstille beholdere til netop dit behov. Når man er i gang med et længerevarende arbejdsprojekt, så er det umanerlig rart, at håndteringen af metal foregår let og gnidningsfrit. Med flere containere bliver det nemt at sortere f.eks. jern, rustfri og brændbart affald hver for sig. Vi kan naturligvis afhente dit metalaffald efter aftale, så du slipper for det hårde arbejde. Du kan læse mere om vores containerservice her.

 

Kontakt os her

Du er velkommen til at kontakte os på 59 29 36 16 eller skrive en mail til vsj@vsj.dk, hvis du har spørgsmål til vores bortskaffelse af metalaffald. Vores plads er beliggende i Svebølle, og du kan naturligvis også selv aflevere dit metalaffald til os, hvis du foretrækker dette.

Brug for hjælp?

Ring på 59 29 36 16 Eller gå til kontaktsiden