Vestsjællands Jernhandel kan tilbyde dig alle former for kran- og grab-opgaver indenfor jern og metaller samt diverse grabbeopgaver – ingen opgave er for lille. Vi er et professionelt firma, som har stor erfaring med flytteopgaver. Vi har maskinerne og personalet klar til at hjælpe dig med din næste opgave. Både virksomheder såvel som private er blevet assisteret af os til kran- og grab kørsel.

 

En pålidelig partner

Vi hos Vestsjællands Jernhandel lægger vægt på en god dialog med alle vores kunder. Derfor sørger vi for at aftale i detaljer, hvad der forventes af os. Du kan først og fremmest være stensikker på, at vi er pligtopfyldende, punktlige og ansvarlige. Dertil kan du lægge en lang erfaring med kran- og grab kørsel, som har givet os en solid forståelse for, hvordan kørslen bedst afvikles. Med en positiv tilgang til hver opgave sikrer vi, at vores kunder bliver tilfredse. Vores kunders tilfredshed er nemlig af højeste prioritet.

 

Mere information om kran- og grabkørsel

Ring gerne til os på 59 29 36 16, hvis du vil høre nærmere om vores kran- og grab service. Vi kan også kontaktes på mail vsj@vsj.dk, og ingen spørgsmål er for små.

Brug for hjælp?

Ring på 59 29 36 16 Eller gå til kontaktsiden