Industri og genvinding

Industrivirksomheder, maskinfabrikker og mange andre firmaer indenfor jern- og metal leverer masser af produkter til andre virksomheder og forbrugere.

Det er en del af den moderne virkelighed. I forbindelse med produktionen forekommer der større eller mindre mængder af metalaffald. Metalaffald direkte fra industrivirksomheden kan næsten altid genvindes. Jo tidligere i processen jo bedre.

 

Fleksibel bortskaffelse af metalaffald

Vestsjællands Jernhandel hjælper industri o.a. virksomheder med at bortskaffe jern, metal og skrot på en fleksibel og miljøvenlig måde.

Vi påtager os fx gerne projektering og rådgivning af alle tænkelige logistikløsninger i forbindelse med håndtering af metalaffald / sekundære råvarer. Vi lægger vægt på, at opgaverne løses til den aftalte tid og kvaliteten lever op til vores kunders krav. Specialhåndteringer åbner mulighed for at skræddersy et individuelt serviceprogram, som opfylder netop dine ønsker og behov.

Vestsjællands Jernhandel råder over med end 300 enheder til opsamling af metalaffald og skrot.

Undgå forurening – læs mere her (under “Miljø og certificering”).

 

Råd og vejledning

Kontakt Vestsjællands Jernhandel for råd og vejledning vedr. bortskaffelse af metalaffald, affaldsfraktioner, miljø m.m.

 

Miljø og certificering

Læs evt. mere om miljø, genvinding og certificering “Miljø og genvinding”.

Vestsjællands Jernhandel er medlem af GI, brancheorganisationen for GenvindingsIndustrien, www.genvindingsindustrien.dk.